Se taie vanata rondele,se sareaza,se da prin faina,ou batut si pesmet.Se pune la prajit in ulei incins.Rosiile se taie felii groase si se pun la prajit in putin ulei.
Branza se feliaza subtire.Intr-un castron se pune un strat de vinete,unul de rosii,iar deasupra unul de branza.Se presara patrunjelul tocat fin.
Se da la cuptor pana se topeste branza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii