Se spala cartofii si se fierb in coaja. Varza se taie bucati (dupa ce s-a indepartat cotorul), iar ceapa, curatata, se toaca marunt.
Cartofii scursi se curata calzi de coaja si se taie in doua. Se sareaza, se pipereaza, se toarna peste ei zeama concentrata fierbinte si se lasa sa se patrunda.
Se rumeneste varza in 3 linguri de ulei incins, amestecand intruna. Se adauga chimenul si ceapa si se lasa putin sa se prajeasca.
Se amesteca 2 linguri de ulei, otetul, mustarul, usturoiul presat si sucul de mere.
Se toarna peste cartofi varza si sosul preparat anterior, se adauga jumatate din frunzulitele de maghiran sau marar si se lasa cel putin o jumatate de ora sa se patrunda.
Restul de maghiran sau marar se presara peste salata inainte de-a o servi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii