Salata calda de legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Salata calda de legume

Ingrediente

  • ptr 5 persoane
  • 500gr de rosioare chery
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa mare rosie
  • 200 gr branza sarata de gen feta.

Mod de preparare

Intr-un vas de pyrex se pun rosiile spalate.

Ardeii se taie felii subtiri si se adauga la rosii, de asemenea ceapa se taie felii si se adauga la salata. Se stropeste totul cu 2-3 linguri ulei de masline, se amesteca bine, se adauga cateva frunzulite de rozmarin si putina sare groasa si se dau la cuptor la 180 de grade cam 15 minute pana cand rosioarele lasa putin din zeama lor si incep sa se coaca nu prea mult.

Eu ma folosesc de faza de venta de la cuptor si iese minunat.

Scoatem salata sa se raceasca putin, adaugam putin piper si cand s-a racit putin adaugam cuburi de branza sarata si amestecam totul bine.

Este delicioasa si merge si pe bruschete de paine sau bagheta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise