1. Se pun la fiert 500 ml de apa, ceapa intreaga si lintea, circa 30 de minute, pana cand acestea sunt fierte. Se scurge apa si se inlatura ceapa.
2. Supa de pui se combina cu otetul, sarea, piperul si usturoiul. Se adauga lintea si se amesteca bine.
3. Rosiile se spala si se taie felii.
4. Lintea se imparte in patru farfurii si se orneaza cu felii de rosii.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii