Se curata varza (se indeparteaza foile exterioare), se taie mai intai in patru, se scoate cotorul si apoi se taie fideluta. Ceapa curatata se taie marunt, iar baconul - cubulete. Se incinge o lingura de ulei intr-o tigaie si se prajeste ceapa impreuna cu slaninuta. Se presara boiaua, se lasa putin sa se dunstuiasca, se stinge cu 3 linguri de otet si se condimenteaza cu sare, piper si chimen. Se adauga varza, se acopera cu 100 ml apa si se lasa sa fiarba incet - cu capac - circa 5 minute. Se toarna restul de ulei si de otet, se incorporeaza ridichile taiate in patru si coditele de ceapa verde taiate rondele, se mai gusta o data de sare si piper si se serveste calda, langa friptura de porc.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii