Rosiile se taie in felii subtiri.
Branza se taie felii subtiri de cca ½ cm.
Rosiile cherry se lasa intregi si se taie doar cateva in jumatati pentru decor.
Se aseaza pe un platou rosiile, apoi branza Mozzarella.
Se presara cu frunzele de busuioc verde,sare si piper proaspat macinat dupa gust; apoi cu uleiul de masline si otetul balsamic.
Se serveste imediat.
Pofta buna!
Salata caprese sau “ insalata caprese” este o salata specifica regiunii Campania; se mai cunoaste si sub numele de “ insalata tricolore” , asemanatoare culorilor steagului Italiei( verde-alb -rosu).
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii