Rosiile se taie in felii subtiri.
Branza se taie felii subtiri de cca ½ cm.
Rosiile cherry se lasa intregi si se taie doar cateva in jumatati pentru decor.
Se aseaza pe un platou rosiile, apoi branza Mozzarella.
Se presara cu frunzele de busuioc verde,sare si piper proaspat macinat dupa gust; apoi cu uleiul de masline si otetul balsamic.
Se serveste imediat.
Pofta buna!
Salata caprese sau “ insalata caprese” este o salata specifica regiunii Campania; se mai cunoaste si sub numele de “ insalata tricolore” , asemanatoare culorilor steagului Italiei( verde-alb -rosu).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii