Se spala salata si ardeiul, se taie in cubulete mai mari ardeiul, salata se taie potrivit. Pieptul de pui se face pe gratar, dupa care se taie in cubulete si se adauga peste salata, se sareaza si pipereaza dupa gustul fiecaruia, se adauga caperele si rodiile, se amesteca bine, se adauga dressingul, se amesteca pentru a se intrepatrunde toate savorile legumelor si puiului, dupa care se rade si se adauga cascavalul.
Pofta Buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii