Se prajeste baconul, se asaza pe prosop de hartie sa se scurga dupa ce s-a prajit si se taie feliute subtiri cam de 1-1.5cm.
Ouale se fierb si se taie in sferturi.
Salata se taie fasii cat de mari vrea fiecare. Crutoanele se taie cubulete iar ardeiul fasii sau cubulete, dupa preferinte.
Intr-un castron larg, se asaza prima data salata, apoi crutoanele, baconul, rosiile, ardeiul, ouale si parmezanul deasupra. Daca va place, adaugati si putin piper.
Sosul se prepara separat intr-un bol mic si se toarna deasupra cand se serveste salata.
Incercati sa nu puneti sosul dinainte peste salata pentru ca se inmoaie si nu mai are acelasi aspect.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii