Se spala pieptul si se prajeste pe gratar, apoi se taie cubulete. Feliile de pâine se taie la rândul lor în cubulete si se prajesc în cele 2 linguri de ulei se masline, apoi se scot pe un servetel care sa absoarba uleiul din ele. Salata se desface si se spala frunza cu frunza apoi se lasa sa se usuce foarte bine. Se taie în fâsii fine. Parmezanul se taie si el în cubulete (aici va fi mai greu pentru ca parmezanul este foarte tare). Toate aceste ingrediente se asaza unele peste altele într-un vas si se trece la prepararea sosului.
Oul se fierbe si se raceste. Dupa ce a fost curatat se pune într-un bol împreuna cu zeama de lamâie, catelul de usturoi, uleiul, picaturile de Tabasco, mustarul,continutul pliculetului Knorr, sarea si piperul si se mixeaza bine. Se adauga sosul peste salata si se desavârseste totul cu o ploaie de parmezan ras.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii