SALATA CHINEZEASCA cu varza creata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o varza chinezeasca (creata),2 gulii de dimensiuni potrivite,6 fire de ceapa verde, taiate fasii ,2 rosii ,125 gr fasole verde pastai,125 gr muguri de fasole,2 linguri coriandru proaspat, tocat marunt
  • Sos:4 linguri ulei de floarea-soarelui,4 linguri sos de soia,o bucata de ghimbir de circa 2,5 cm, rasa fin[fara coaja],zeama si coaja rasa de la o lamaie,sare, piper negru macinat

Mod de preparare

Spalati varza si tocati-o cât mai fin cu putinta; asezati-o pe un platou. Curatati guliile de coaja si taiati-le in felii subtiri;taiati ceapa verde in bucati de 2,5 cm lungime pe care le veti taia la rândul lor in fasii. Taiati fiecare rosie in sase felii. Fierbeti fasolea 2-3 minute in apa clocotita, intr-un vas acoperit; taiati pastaiie in jumatate, pe diagonala. Puneti toate legumele peste varza tocata, presarati coriandrul tocat. Pentru a prepara sosul, amestecati toate ingredientele pana la obtinerea unei compozitii omogene din care veti turna putin peste salata din platou, iar restul il veti servi, impreuna cu felii de pâine cu coaja groasa, alaturi de salata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise