Spalati varza si tocati-o cât mai fin cu putinta; asezati-o pe un platou. Curatati guliile de coaja si taiati-le in felii subtiri;taiati ceapa verde in bucati de 2,5 cm lungime pe care le veti taia la rândul lor in fasii. Taiati fiecare rosie in sase felii. Fierbeti fasolea 2-3 minute in apa clocotita, intr-un vas acoperit; taiati pastaiie in jumatate, pe diagonala. Puneti toate legumele peste varza tocata, presarati coriandrul tocat. Pentru a prepara sosul, amestecati toate ingredientele pana la obtinerea unei compozitii omogene din care veti turna putin peste salata din platou, iar restul il veti servi, impreuna cu felii de pâine cu coaja groasa, alaturi de salata
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii