Se curata castravetele,se taie in doua,se curata de samburi si se razuieste.Se curata ceapa si se taie marunt.Rosiile se curata de seminte,iar pulpa se taie in cuburi mici.Ardeii se taie in 2 in lungime se scoate cotorul si se taie marunt.Uleiul de masline se amesteca cu zeama de lamaie,sare si piper.Totul se pune intr-un castron mare.Se toarna un sos marinat deasupra si se amesteca usor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii