Salata colorata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ardei de toate culorile taiate in rondele subtiri
  • 1 ceapa rosie taiata solzi
  • sare,piper
  • ptr sos
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingura de apa calduta
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura otet balsamic
  • sare, piper

Mod de preparare

Se taie ardeii in rondele subtiri se lasa pe farfurie se amesteca cu ceapa taiata solzi se presara cu sare, piper si se amesteca usor.

Sosul

Se adauga o lingura de miere intr-un borcan mic cu capac, se adauga lingura de apa, se amesteca putin dupa care se adauga restul ingredientelor sosului, se zvanta putin borcanul, dupa care se toarna sosul peste ardei si se lasa putin ca gusturile sa se patrunda.

Se serveste la carne sau branza o varianta minunata de salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise