1.Se curata ridichea neagra si se rade fin.
Salata verde se spala si se rupe cu mana in bucati mici.
2.Ridichile rosii si ciupercile se taie in felii foarte subtiri, iar ceapa bucati .Castravetele se cojeste si se taie de asemenea in felii subtiri.
3.Cartofii se taie cubulete ,iar capsunile se taie in doua.Toate ingredientele se pun intr-un castron si se amesteca cu grija.
4.Pentru sos se amesteca vinul,zeama de carne, uleiul, otetul si sucul de lamaie cu telul.Se adauga cimbrul,sare si piperul si se amesteca bine.Se adauga continutul unui pachet de Knorr Salad Dressing,se amesteca din nou si cu sosul astfel preparat , se marineaza salata si se lasa in frigider 1/2 de ora sa se intrepatrunda gusturile.
5.Roinita si patrunjelul se toaca marunt .Se cojesc ouale ,se taie in felii subtiri care se taie fiecare in doua.Peste salata se pune verdeata tocata si ouale taiate.
6.Salata se serveste cu un vin alb sec.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii