Ingrediente
1 ridiche neagra,, 1 salata creata,, 2 legaturi de ridichi rosii,, 1 legatura ceapa verde,, 200g. ciuperci Champignons,, 1 castravete de sera,, 200g.piersici din compot(decojite, fara samburi),200g.capsuni,, 150ml. vin rosu,, 75ml. supa de carne,, 2 cartofi fierti,, 75ml. ulei de masline,, 4 linguri otet de mere,, sucul de la 1 lamaie,, 1 lingura cimbru,, sare,, 1 lingurita zahar,, piper negru proaspat macinat,, 1 lingura roinita,, 1 legatura patrunjel verde ,, 1 legatura ceapa verde(numai frunzele), 2 oua fierte tari, 1 pachet Knorr Salad Dressing mediteranean
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
0 voturi
Mod de preparare
Salata verde se spala si se rupe cu mana in bucati mici.
2.Ridichile rosii si ciupercile se taie in felii foarte subtiri, iar ceapa bucati .Castravetele se cojeste si se taie de asemenea in felii subtiri.
3.Cartofii se taie cubulete ,iar capsunile se taie in doua.Toate ingredientele se pun intr-un castron si se amesteca cu grija.
4.Pentru sos se amesteca vinul,zeama de carne, uleiul, otetul si sucul de lamaie cu telul.Se adauga cimbrul,sare si piperul si se amesteca bine.Se adauga continutul unui pachet de Knorr Salad Dressing,se amesteca din nou si cu sosul astfel preparat , se marineaza salata si se lasa in frigider 1/2 de ora sa se intrepatrunda gusturile.
5.Roinita si patrunjelul se toaca marunt .Se cojesc ouale ,se taie in felii subtiri care se taie fiecare in doua.Peste salata se pune verdeata tocata si ouale taiate.
6.Salata se serveste cu un vin alb sec.