autor:

Fara foto

» » Salate

Salata colorata

Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
300 g frunze de spanac proaspat, 2 caserole de capsuni taiate felii, 120 ml ulei vegetal, 4 linguri otet din vin, 100 g zahar brun, 1/4 lingurita paprika, 2 linguri seminte de susan, 1 lingura seminte de mac

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol mare puneti capsunile si spanacul.

Amestecati intr-un vas separat uleiul, otetul, zaharul, paprika, semintele de susan si cele de mac, apoi turnati acest amestec deasupra spanacului si capsunilor si dati la frigider 10 - 20 de minute, apoi serviti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata colorata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
salata colorata

salata colorata

se toaca legumele:rosiile cubulete ridichiile,ceapa si ardeiul rondele.castravetii si cascavalul

7 voturi    7 comentarii
20 min
Salate de legume
Salată cu ton, colorată

Salată cu ton, colorată

1. Se spală roşiile şi se taie mărunt. 2. De pe boabele de mazăre şi porumb, se scurge zeama,

55 voturi    9 comentarii
10 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g frunze de spanac proaspat
  • 2 caserole de capsuni taiate felii
  • 120 ml ulei vegetal
  • 4 linguri otet din vin
  • 100 g zahar brun
  • 1/4 lingurita paprika
  • 2 linguri seminte de susan
  • 1 lingura seminte de mac

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Salata de legume fara carne (tip boeuf)