Morcovul se telina se curata si se dau pe razatoare. Castravetele se curata si se taie in bucatele mici. Portocala se desface in felii, se indeparteaza partea alba si pielita si se taie bucatele. Rosiile se taie in doua. Kiwi se curata si se taie cubulete mici, incercand pe cat posibil sa indepartati samburii. Marul se curata si se taie cubulete. Se pun toate intr-un bol. Separat se prepara sosul: se amesteca bine, uleiul, otetul, sare si piper. Se varsa peste ingredientele de mai sus, se adauga surimi taiat cubulete si se amesteca bine. Se portioneaza in farfurii: se pun cateva frunze de salata verde si se adauga apoi salata de mai sus.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii