Cureti ceapa, o tai solzisori si o pui la fiert in apa clocotita. O lasi apoi sa se scurga intr-o strecuratoare.
Pregatesti maioneza din 2 galbenusuri fierte,2 galbenusuri crude,uleiul turnat putin cite putin si un praf de sare.Amesteci maioneza obtinuta cu ceapa oparita.
Cureti maslinele de simburi si tai feliute cirnatii. Asezi intr-un castron un strat de ceapa cu maioneza,unul de cirnati,al treilea de ceapa cu maioneza,muschiuletul taiat bucatele si conopida murata.
Decorezi salata cu maioneza, patrunjel verde si fisii de gogosar.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii