Salata Creola

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -4 oua fierte tari
  • -1/2 kg cartofi,
  • -1 catel de usturoi,
  • -1 vârf de cutit de boia,
  • -1 lingurita mustar, zeama de la o lamâie,
  • -1 lingura de otet, putin zahar,
  • -3 linguri de ulei,
  • -1 cutie de ton sau sardele,
  • -2 ardei grasi, sare.

Mod de preparare

Se fierb cartofii în coaja. Se curata si se taie felii cât sunt calzi. Se amesteca usturoiul, uleiul, otetul, mustarul si lamâia. Se adauga boiaua, sarea si zaharul. In acest sos se pune pestele. Se taie ardeii în bucati, iar ouale în rondele. Pe marginea unui platou se pun ouale, apoi ardeii, iar în centru pestele, acoperit de cartofi, peste care se toarna sosul de la sardele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise