Ingrediente
Cantitate : 4 portii, , •120 gr paine, taiata cubulete, •2 linguri ulei de masline, •4 rosii, tocate, •4 catsraveciori proaspeti, tocati, • o mana de maline negre,curatate de samburi, •100 gr branza feta, •cateva frunzulite de leustean, patrunjel sau busuioc, pentru ornat, •1-2 lingurite otet
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
9 voturi
Mod de preparare
2. Intr-un bol de servire pune paine prajita, rosiile, bucatile de castravete, masline si bucatele de branza feta.Presara deasupra frunzulite de busuioc.Amesteca otetul cu uleiul de masline ramas si stropeste salata cu acest amestec.Amesteca salata usor si serveste-o.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010
Super !
constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010
Super !
constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010
Este o salata foarte buna !
rlk , 20 martie 2010
arata foarte bine, nu prea intele leusteanul in salata....e chestie de gust sau de obisnuinta! ...oricum de retinut ca in post nu se mananca branza, nici macar Feta...
catalina (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009
Cred ca o sa o incerc si eu pt ca sunt o devoratoare de salate!
Alexandrina (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009
Foarte bine arata!