Pentru inceput vom spala, usca si marina pieptul de pui.
Pentru inceput vom spala, usca si marina pieptul de pui; il vom asezona cu un pic de sare (eu folosesc sare roz de Hymalaya sau Maldon), piper. Dupa care il vom arunca intr un castron si ii vom adauga cateva fire de cimbru,una de rozmarin,2 catei de usturoi,il vom axoperi cu folie alimentara si il vom pune la frigider ptr. minim 30 de minute. Apoi, vom pune rosiile taiate in 2, la cuptor asezonate si ele cu sare, piper, busuioc, cimbru, usturoi si un fir de ulei, se vor lasa la cuptor (100 de grade) pentru minim o ora.
Acum a sosit randul salatei pe care am ales-o, o vom arunca in farfurie, dupa care vom frige pe grill pieptul de pui, vom prepara sosul de iaurt grecesc (un iaurt, cepsoara, sare, suc de lamaie. Acum, dupa 2 ore, a sosit momentul sa ne aranjam farfuria incepand cu salata, rosiile, pieptul de pui la gratar, maslinele, sosul de iaurt, fructul uscat alesa,c rostini cu usturoi si feliile de avocado taiat.
Pofta buna!!!
Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.
Zmeurata de casaReteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.
Paste cu vinete
Comentarii
Adaugă comentariu