Pentru inceput vom spala, usca si marina pieptul de pui.
Pentru inceput vom spala, usca si marina pieptul de pui; il vom asezona cu un pic de sare (eu folosesc sare roz de Hymalaya sau Maldon), piper. Dupa care il vom arunca intr un castron si ii vom adauga cateva fire de cimbru,una de rozmarin,2 catei de usturoi,il vom axoperi cu folie alimentara si il vom pune la frigider ptr. minim 30 de minute. Apoi, vom pune rosiile taiate in 2, la cuptor asezonate si ele cu sare, piper, busuioc, cimbru, usturoi si un fir de ulei, se vor lasa la cuptor (100 de grade) pentru minim o ora.
Acum a sosit randul salatei pe care am ales-o, o vom arunca in farfurie, dupa care vom frige pe grill pieptul de pui, vom prepara sosul de iaurt grecesc (un iaurt, cepsoara, sare, suc de lamaie. Acum, dupa 2 ore, a sosit momentul sa ne aranjam farfuria incepand cu salata, rosiile, pieptul de pui la gratar, maslinele, sosul de iaurt, fructul uscat alesa,c rostini cu usturoi si feliile de avocado taiat.
Pofta buna!!!
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii