Fructul de avocado se taie pe jumatate ( atentie, se desprinde mai greu de pe sambure ), se taie apoi in fasii transversale si se stropeste cu sos vinaigrette - ulei, otet, sare si apa - sau cu zeama da lamaie, pt. a se evita innegrirea lui.
Andivele se desprind frunza cu frunza.
Salata verde se spala bine si se rupe fasii.
Rosiile se feliaza.
Ouale se fierb tari si apoi se feliaza.
Bucatile de crabstick se taie in piese mai mari.
Se face sosul cocktail astfel : se amesteca maioneza cu putin ketchup, coniac ( sau vin rosu),sare, usturoi tocat marunt.
La aranjare se pune salata verde pe mijloc, de jur-imprejur se pune celelalte ingrediente, urmarind sa la aranjam cat mai estetic. Sosul cocktail se pune pe salata. Se decoreaza cu patrujel proaspata tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii