autor:

Fara foto

» » Salate

Salata cu branza Feta

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
1 rosie, 1 castravete, 1 ceapa rosie, 10 gr boabe de porumb dulce, 40 gr branza Feta, 20 ml ulei de masline, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Rosiile, ceapa, castravetele se taie pe jumatate apoi rondele, se adauga intr-un bol impreuna cu boabele de porumb. Branza se taie cuburi si se aseaza deasupra. Se adauga uleiul de masline si se adauga sare dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu branza Feta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
SALATA DE VARA CU BRANZA FETA

SALATA DE VARA CU BRANZA FETA

Salata verde se spala bine si se rupe fasii mari. Rosiile se taie in sferturi. Castravetii se taie

5 voturi    4 comentarii
20 min
Salate reci
Salata vegetariana de quinoa cu fasole rosie, linte si branza feta

Salata vegetariana de quinoa cu fasole rosie, linte si branza feta

Cum sa pregatesti quinoa: Pune quinoa intr-o sita si clateste-o cu apa rece de 2-3 ori pentru a

0 voturi    0 comentarii
1h
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 rosie
  • 1 castravete
  • 1 ceapa rosie
  • 10 gr boabe de porumb dulce
  • 40 gr branza Feta
  • 20 ml ulei de masline
  • sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata cu pui Salata cu pui

Spalam salata, o uscam bine si o taiem potrivit, clatim rosiile si le taiem in patru. Pentru aceasta salata, am folosit paste fundite

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu carne
Salata vegetariana de quinoa cu fasole rosie, linte si branza feta Salata vegetariana de quinoa cu fasole rosie, linte si branza feta

Cum sa pregatesti quinoa: Pune quinoa intr-o sita si clateste-o cu apa rece de 2-3 ori pentru a elimina gustul amar al acesteia; Adauga

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Pepene galben umplut