autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata cu branza halaoumi

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Ingrediente
375 g branza Halloumi, topita la foc mare ulei de rapita o lingurita de oregano uscat o lingurita de cimbru proaspat piper negru 250 g struguri, soi fara seminte o salata verde 2 cepe verzi, maruntite. Cantitati pentru 4-6 portii.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Incredientele se amesteca si se serveste pe platou
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu branza halaoumi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de pui - dietetic si hranitor!

Salata de pui - dietetic si hranitor!

Intr-un borcan de 500 ml se amesteca bine (shake) o lingura ulei, o lingurita otzet, dressing grecesc

8 voturi    0 comentarii
30 min
Salate diverse
Salata de Naut

Salata de Naut

Pasul 1 Pregatim aragazul si o tigaie in care punem nautul. Amestecam si il lasam sa se incalzeasca

1 vot    0 comentarii
15 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 375 g branza Halloumi
  • topita la foc mare ulei de rapita o lingurita de oregano uscat o lingurita de cimbru proaspat piper negru 250 g struguri
  • soi fara seminte o salata verde 2 cepe verzi
  • maruntite. Cantitati pentru 4-6 portii.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Timbale de fasole si spuma de sunca Timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare. Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este

0 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de pui cu maioneza Salata de pui cu maioneza

Se spala cartofii bine cu apa rece, apoi se fierb cu tot cu coaja, acoperiti cu apa si o lingura de sare. Cand se lasa intepati cu furculita

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive
Salata de andive cu ton si cartofi