1. Se face intai sosul: otetul balsamic se pune intr-un vas, se adauga usturoiul presat si se lasa sa fiarba pana ce otetul scade la un sfert din cantitatea initiala. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
2. Se spala salata si se rupe bucati mici, rosiile se taie in sase si se pun intr-un castorn de salata impreuna cu mozzarella. Se pune uleiul si se aduce la masa alaturi de sos, pe care si-l va pune fiecare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii