autor:

Fara foto

» » Salate

Salata cu branza si sos

Autor: flori (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Ingrediente
1 salata medie, 3 rosii, 5 bucati de mozzarella, 2 linguri de ulei de masline, sare, Pentru sos:, -1 cana de otet balsamic, -un catel de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se face intai sosul: otetul balsamic se pune intr-un vas, se adauga usturoiul presat si se lasa sa fiarba pana ce otetul scade la un sfert din cantitatea initiala. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.



2. Se spala salata si se rupe bucati mici, rosiile se taie in sase si se pun intr-un castorn de salata impreuna cu mozzarella. Se pune uleiul si se aduce la masa alaturi de sos, pe care si-l va pune fiecare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu branza si sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
House made Salsa tray & chips-salata cu sos salsa, vegetale, branza si smantana pentru chipsuri

House made Salsa tray & chips-salata cu sos salsa, vegetale, branza si smantana pentru chipsuri

Se amesteca branza si smantana cu mixerul si se aseaza primul strat pe un platou,urmeaza stratul

1 vot    1 comentariu
15 min
Sosuri
Salata de vinete Doina

Salata de vinete Doina

Rupeti partile verzi de langa codita vinetelor. Se vor coace mai bine. Puneti ardeii si vinetele

33 voturi    15 comentarii
40 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 salata medie
  • 3 rosii
  • 5 bucati de mozzarella
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare
  • Pentru sos:
  • -1 cana de otet balsamic
  • -un catel de usturoi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive
Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata de vinete (specific arab)