1. Se face intai sosul: otetul balsamic se pune intr-un vas, se adauga usturoiul presat si se lasa sa fiarba pana ce otetul scade la un sfert din cantitatea initiala. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
2. Se spala salata si se rupe bucati mici, rosiile se taie in sase si se pun intr-un castorn de salata impreuna cu mozzarella. Se pune uleiul si se aduce la masa alaturi de sos, pe care si-l va pune fiecare.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii