Autor:
Diana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 iunie 2009
Ingrediente
2 oua,, 200 g spanac,, 4-5 ridichii,, 3-4 rosii,, 1 legatura ceapa verde,, 3-4 fire de busuioc verde,, sare, ulei, zaghar, otet de vin
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Ouale se fierb tari, se taie in sase. Spanacul se curata de codite, se spala se lasa la scurs si se taie in fasii subtiri. Ceapa se taie in bucati de 2 cm, ridichiile de taie in patru, rosiile in felii subtiri. Din 4 linguri de ulei, 3 linguri de otet, un varf de cutit de zahar, se face un sos care se toarna peste salata. Busuiocul se marunteste, dar nu prea mult si se amesteca in salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu busuioc" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Se fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Restul ingredientelor se mixeaza la robot pana
7 voturi
3 comentarii
20 min
Initial tinem fructele la rece, minim o ora. Spalam fructele, le curatam de coaja, scoatem simburii
8 voturi
8 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate