Se pune la fiert apa in care se scufunda rapid rosiile, care apoi se pun in apa rece si se decojesc;
Se taie rosiile cubulete si se pun intr-un castron mare;
Se curata telina si se taie in felii subtiri sau in bastonase, se adauga in castron;
Se taie ceapa in rondele si se pune in castron;
Se amesteca separat otetul, boiaua, oregano, usturoiul, sarea si piperul dupa gust;
Se preseaza cu o lingura de lemn caperele, se adauga impreuna cu maslinele in castron peste rosii, telina si ceapa;
Se toarna sosul peste legume si se amesteca bine.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii