autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata cu carne

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
1 ceasca de orez, 1 cub de supa de carne, 250 g rosii tari, 600 g friptura de pasare fara os, 1 portie de sos de salata verde frantuzeasca.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se toarna 2 cesti de apa peste orez, se adauga cubul de supa si se fierbe pana cand se inmoaie. Cand s-a racit, se adauga rosiile taiate cuburi, friptura taiata in cuburi mici si se toarna deasupra sosul descris la salata verde frantuzeasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata cu hribi si carne de pui

Salata cu hribi si carne de pui

Carnea de pui se fierba cu legumele. Se scoate din supa, se lasa la racit. Dezosam carnea, o taiem

20 voturi    4 comentarii
1h
Salate reci
Salata de legume cu carne

Salata de legume cu carne

Se pun la fiert in 5litri de apa carnea cu sare,cateii de usturoi,ceapa intreaga,jumatate din legatura

9 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 ceasca de orez
  • 1 cub de supa de carne
  • 250 g rosii tari
  • 600 g friptura de pasare fara os
  • 1 portie de sos de salata verde frantuzeasca.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salată cu ton, colorată