Carnea se curata de piele,de oase si de orice urma de grasime,apoi se fierbein apa rece cu sare,spumandu-se de cate ori este nevoie.Cand este gata,se scoate si se taie cubulete cat mai marunte,iar zeama se strecoara.Cartofii se fierb in coaja,apoi se curata si se taie in felii mici.Ceapa se opareste timp de 5 minute in apa clocotita,dupa care se taie pestisori.Se amesteca,intr-un castron adanc,carnea,ceapa si cartofii,adaugandulei,otet,sare,piper si putina zeama de carne.Se omogenizeaza si se lasa la rece pana a doua zi,cand,daca mai este nevoie,se potriveste la gust de sare,piper,otet sau ulei

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii