Salata cu carne de vita

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 g carne vita ( preferabil vitel de lapte)
  • - 3 ardei grasi copti
  • - 150 g branza albastra
  • - 1 ceapa rosie mare
  • - cateva rosii uscate
  • - 3 linguri otet balsamic
  • - 4 linguri ulei masline
  • - sare, piper, cimbru
  • - 2 lingurite zahar (preferabil brun)

Mod de preparare

Se taie carnea in fasii subtiri, se amesteca cu sare, piper, cimbru si o lingura ulei de masline, apoi se caleste in wok/ alt tip de vas antiaderent.

Dupa ce carnea s-a patruns se scoate intr-un bol si se lasa la racit.

In wok ( nu e nevoie sa il curatati dupa ce ati preparat carnea!) se pune ceapa taiata solzisori impreuna cu 3 linguri ulei masline; dupa ce se inmoaie se pun peste 3 linguri otet balsamic si o lingura zahar, si se caramelizeaza.

Ardeii copti se curata de seminte si se taie fasii. La fel se taie si rosiile uscate.

Peste carnea din bol se adauga pe rand ardeii copti stropiti cu otet balsamic, rosiile uscate taiate fasii, branza taiata cubulete, si la sfarsit ceapa caramelizata fierbinte.

Se amesteca si se mananca imediat fara a se raci.

Este recomandat sa aveti langa si foccacia cu ulei de masline, si un vin alb rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise