1. Se spala cartofii si se taie in doua, se pun la fiert cu apa si sare. Dupa 15 min de fiert la foc mic se strecoara si se lasa la racit.
2. Se prepara dresingul din: smantana, mustar, patrunjel, marar, usturoi strivit si sare si piper
3.Se amesteca dressingul cu cartofii si se dau la frigider. Se tin la rece pana in momentul servirii.
4. Inainte de servire se taie ceapa verde rondele si se prajit sunculita pana s-a facut crocanta.
5. Retineti cate o lingura din sunca prajita si ceapa verde pentru ornat, iar restul le amestecati in salata chiar inainte de servire. Se adauga sare si piper.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii