Cantitatile le puteti hotari in functie de cantitatea de salata pe care vreti sa o obtineti.Cartofii se fierb in coaja apoi se taie felii rotunde, ouale deasemenea fierte le taiati cum doriti, ceapa se taie julien, sunca feliute mai subtiri sau pieptul de pui fiert,castravetii tot felii,se amesteca toate se condimenteaza dupa gust si se pune si un pic de ulei de masline.Mie imi place si fara castraveti si cateodata mai adaug dresing de salata cu iaurt din cel care se gaseste in comert.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii