Salata cu cascaval

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • sare
  • 500 g cascaval
  • 200 g sunca fiarta taiata felii
  • 100 g salam, in felii subtiri
  • 2 l.s. otet
  • 4 l.s. ulei
  • piper negru macinat
  • 1 salata mare verde
  • 2 oua fierte tare

Mod de preparare

1. Morcovii se taie bucati si se fierb in apa sarata clocotita. apoi se scot cu lingura pe sita si se scurg.

2. Cascavalul se taie in felii subtiri. Sunca fiarta si salamul se taie de asemenea in fasii subtiri.

3. Morcovul, cascavalul, sunca si salamul se pun intr-un castron si se amesteca. Din otet, ulei sare si piper se prepara un sos marinat cu care se

marineaza salata si se lasa 2 ore sa se intrepatrunda bine.

4. Se desfac frunzele de la salata si se asaza pe o tava. Bucatile si fasiile de morcovi, cascaval, salam si sunca se aranjeaza pe frunzele de

salata. Se curata ouale, se taie fiecare in opt felii in lungime si se orneaza salata cu ele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spala fasolea, apoi se pune in apa rece, la hidratat.

Iahnie de fasole
Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor