Se da cascavalul (150 gr.) pe razatoarea mare. Se bat cele doua galbenusuri, se adauga sare si piper. Se bat albusurile spuma tare si se amesteca impreuna cu galbenusurile. Se pune cascavalul, restul de 50 de gr, taiat in cuburi mici, in patru vase speciale mici de Jena, care se dau la cuptorul cu foc potrivit pentru 15 minute. Se pune pe 4 farfurii salata verde taiata si asezonata cu otet. Deasupra salatei se asaza pe fiecare farfurie cascavalul care s-a aurit frumos in cuptor.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii