Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
o salata verde mare, otet, 200 gr. cascaval, 2 buc. oua
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
Mod de preparare
Se da cascavalul (150 gr.) pe razatoarea mare. Se bat cele doua galbenusuri, se adauga sare si piper. Se bat albusurile spuma tare si se amesteca impreuna cu galbenusurile. Se pune cascavalul, restul de 50 de gr, taiat in cuburi mici, in patru vase speciale mici de Jena, care se dau la cuptorul cu foc potrivit pentru 15 minute. Se pune pe 4 farfurii salata verde taiata si asezonata cu otet. Deasupra salatei se asaza pe fiecare farfurie cascavalul care s-a aurit frumos in cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu cascaval" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Pentru aceasta salata fierb 6 oua tari si le racesc . Dintr-un galbenus de oua fiert si unul crud,
7 voturi
7 comentarii
30 min
Fierbi pastele in apa clocotita si sarata.Odata fierte,le treci sub un jet de apa rece si le lasi
14 voturi
0 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate