Castravetii proaspeti se taie bucati potrivite.Pastele se pun la fiert in apa cu un praf de sare.Cand pastele au fiert, se scot si se strecoara sub jet de apa rece.Se face o maioneza mai groasa, pe care o amestecam apoi cu smantana.Branza se da pe razatoarea mare si se ameasteca cu pastele, castravetii, maioneza si mararul tocat marunt.
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se da jumatate de ora la frigider si...pofta buna.
Este o salata delicioasa si racoroasa,pe care o poate face oricine,nu necesita multa experienta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii