Carnea tocata se pune intr-un castron impreuna cu ceapa tocata fin,oul,painea inmuiata si stoarsa, mustarul,sarea,piperul si boiaua.Se amesteca totul bine si se fac chiftele ce se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins.
Branza se faramiteaza,se adauga iaurtul si se amesteca bine;se incorporeaza si usturoiul,patrunjelul,ambele tocate marunt.Se condimenteaza sosul cu sare si piper.Se spala salata si se taie fasii.
Ardeii se taie fasii,castravetii rondele si ceapa verde inele.
Se amesteca toate legumele,se pun chiftelutele si se toarna peste salata sosul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii