Carnea tocata se pune intr-un castron impreuna cu ceapa tocata fin,oul,painea inmuiata si stoarsa, mustarul,sarea,piperul si boiaua.Se amesteca totul bine si se fac chiftele ce se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins.
Branza se faramiteaza,se adauga iaurtul si se amesteca bine;se incorporeaza si usturoiul,patrunjelul,ambele tocate marunt.Se condimenteaza sosul cu sare si piper.Se spala salata si se taie fasii.
Ardeii se taie fasii,castravetii rondele si ceapa verde inele.
Se amesteca toate legumele,se pun chiftelutele si se toarna peste salata sosul.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii