Se fierbe mai intai un ou timp de 5 minute ca sa obtinem un ou mai tare, apoi se decojeste si se lasa la racit. Se face mai intai o maioneza dintr-un galbenus de ou combinat cu galbenusul de ou fiert, se adauga sare, ½ lingurita de mustar si se lasa apoi putin la rece. Ciupercutele se curata si se pun la fiert in apa clocotita in care s-a adaugat putina sare si putina sare de lamaie (pentru ca ciupercutele sa ramana albe, nepatate). Cand sunt fierte, se strecoara, se clatesc in apa rece si se lasa la scurs si racit. Cand sunt reci, se taie feliute si se amesteca cu maioneza, se condimenteaza si se asaza intr-un castronas ornandu-se cu frunze de patrunjel proaspat. Albusul ramas de la oul fiert poate fi taiat tot asa feliute subtiri si amestecat in salata de ciuperci. Pentru cei care nu suporta maioneza prea bine, se face maioneza dintr-un singur ou si se desface cu smantana, apoi se adauga knorr salad dressing cu putina apa si ulei si gata.
Pofta buna!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii