Reteta postata pe: 07 mai 2007
Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 andiva, , 1/2 salata verde creata, , 250 g ciuperci, , 1 piept de pui dezosat, , 1 lingura unt, , sare, , piper, , 100 g bacon taiat cubulete., Pentru sos: 6 linguri maioneza, , 4 linguri iaurt, , 4 linguri ketchup, , 4 linguri vin dulce (sau suc de mere).
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se aleg frunzele de salata si andiva, se spala, se zvanta intr-un servet si se rup bucati potrivite. Ciupercile curatate se taie in doua sau felii mai mari. Pieptul de pui se spala, se sterge, se taie cubulete si se prajeste circa 10 minute in untul incins. Se adauga ciupercile, se dunstuiesc putin, se sareaza si se pipereaza. Cubuletele de bacon se rumenesc intr-o tigaie fara grasime. Din maioneza, iaurt, ketchup si vin se prepara sosul, care se gusta de sare si piper si se amesteca cu toate ingredientele amintite (salata, ciuperci, pui, bacon...). Salata se serveste imediat.