Se spala bine salatele, daca se poate se usuca in uscatorul special. Se rade morcovul subtire, se taie ardeiul in fisii cat mai subtiri si se zdrobesc nucile - intre degete, nu se macina ! Se adauga ciupercile intregi. Se adauga incoltiturile. Intr-un borcanel cu capac etans se pun ingredientele sosului si se scutura bine pana se omogenizeaza. Se toarna peste salata si se serveste imediat. (Daca salata e dresata cu sosul mult timp inainte de consumare se innegreste)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii