Se spala bine salatele, daca se poate se usuca in uscatorul special. Se rade morcovul subtire, se taie ardeiul in fisii cat mai subtiri si se zdrobesc nucile - intre degete, nu se macina ! Se adauga ciupercile intregi. Se adauga incoltiturile. Intr-un borcanel cu capac etans se pun ingredientele sosului si se scutura bine pana se omogenizeaza. Se toarna peste salata si se serveste imediat. (Daca salata e dresata cu sosul mult timp inainte de consumare se innegreste)
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii