Salata cu creson , anghinare si parmezan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4 bucati de anghinare
  • - 300 grame de creson
  • - 100 grame de parmezan
  • - 100 grame piept de pui
  • - 2 rosii
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Anghinarele se fierb in apa cu sare, pana se inmoaie cozile aproximativ 15 minute.Cand sunt gata se scot si se toaca fasii

Cresonul se taie fasii

Parmezanul se rade pe razatoarea fina.

Pieptul de pui se fierbe in apa cu putin delicat

Rosiile se spala si se taie cubulete

Se asaza intr-o salatiera si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor