Carnea de porc se taie cubulete si se prajeste in ulei incins.
Patrunjelul si cimbrul se toaca marunt.
Prazul se taie rondele
Alunele de padure se maruntesc.
Cresonul se rupe fasii.
Se pun toate ingredientele intr-un castron, se adauga maioneza cu usturoi dupa preferinta si se asezoneaza cu knorr dressing tzatziki.
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii