Carnea de porc se taie cubulete si se prajeste in ulei incins.
Patrunjelul si cimbrul se toaca marunt.
Prazul se taie rondele
Alunele de padure se maruntesc.
Cresonul se rupe fasii.
Se pun toate ingredientele intr-un castron, se adauga maioneza cu usturoi dupa preferinta si se asezoneaza cu knorr dressing tzatziki.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii