Salata cu creson, fulgi de orz si carne de rata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 de grame de carne de rata
  • - 50 de grame fulgi de orz
  • - 200 grame de creson
  • - papaya
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Carnea de rata se taie cubulete si se prajeste in ulei incins,

Cresonul se spala si se rupe in bucati.

Papaya se curata si se taie cubulete.

Se asaza intr-o salatiera, se adauga fulgii de orz si knorr dressing mediteranean.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor