Salata cu creson , ghebe si alune de padure

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame de creson
  • - 150 grame de branza feta
  • - 10-12 ghebe
  • - o mana de alune de padure
  • - 4 rosii
  • - cateva frunze de menta
  • -zeama de lamaie
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Cresonul se rupe fasii.

Branza feta se taie cubulete.

Ghebele se taie feliute si se calesc in putin ulei.

Alunele de padure se maruntesc.

Rosiile se taie feliute.

Se pun toate intr-o salatiera, se adauga zeama de lamaie, cateva frunze de menta si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spala fasolea, apoi se pune in apa rece, la hidratat.

Iahnie de fasole
Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor