Salata cu creson, piept de pui si smochine

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 grame piept de pui
  • - 8-10 smochine
  • - 100 ml vin alb
  • - o ceapa alba uscata
  • - 3 linguri de bulion
  • - o lingurita de zahar
  • - sare
  • - knorr dressing grecesc
  • - 200 grame de creson
  • - 3 rosii
  • - un ardei gras

Mod de preparare

Smochinele se pun in apa ca sa se inmoaie aproximativ o ora- doua.

Ceapa tocata marunt si pieptul taiat cubulete se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se acopera cu un capac, ca sa se inabuse.Dupa ce a scazut zeama, se mai adauga apa si smochinele si se lasa sa fiarba.Se adauga zaharul, bulionul, vinul si se lasa sa fiarba in continuare pana mai ramane putin sos.

Intr-un castron se pun cresonul taiat fasii, rosiile si ardeiul gras feliute si carnea impreuna cu smochinele.Se asezoneaza cu knorr dressing grecesc

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor