Salata cu creson, piept de pui si smochine

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 grame piept de pui
  • - 8-10 smochine
  • - 100 ml vin alb
  • - o ceapa alba uscata
  • - 3 linguri de bulion
  • - o lingurita de zahar
  • - sare
  • - knorr dressing grecesc
  • - 200 grame de creson
  • - 3 rosii
  • - un ardei gras

Mod de preparare

Smochinele se pun in apa ca sa se inmoaie aproximativ o ora- doua.

Ceapa tocata marunt si pieptul taiat cubulete se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se acopera cu un capac, ca sa se inabuse.Dupa ce a scazut zeama, se mai adauga apa si smochinele si se lasa sa fiarba.Se adauga zaharul, bulionul, vinul si se lasa sa fiarba in continuare pana mai ramane putin sos.

Intr-un castron se pun cresonul taiat fasii, rosiile si ardeiul gras feliute si carnea impreuna cu smochinele.Se asezoneaza cu knorr dressing grecesc

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise