Salata cu creson si branza Roquefort

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 grame de creson
  • - 150 grame Roquefort
  • - o legatura de marar
  • - zeama de lamaie
  • - 2 rosii
  • - un castravete
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Cresonul se spala si se rupe fasii.

Mararul se toaca marunt.

Rosiile si castravetele se taie feliute.

Branza Roquefort se taie cubulete.

Se pun toate intr-o salatiera, se adauga zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor