Salata cu creson si cascaval afumat

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 grame de creson
  • - 10 masline verzi
  • - 150 grame de cascaval afumat
  • - 5 ciuperci
  • - 100 grame de piept de pui
  • - 5-6 linguri de smantana
  • - o lingurita de mustar
  • - piper
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Cresonul se spala si se rupe fasii.

Cascavalul afumat se taie cubulete.

Pieptul de pui taiat cubulete se fierbe in apa cu putin delicat.

Ciupercile se taie feliute.

Se pun toate intr-o salatiera, pe deasupra se adauga sosul preparat din smantana, mustar si piper, iar pentru mai multa savoare se adauga knorr dressing mediteranean.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce decorata cu royal icing

Turta dulce decorata cu royal icing

Se da drumul la cuptor.

Turta dulce decorata cu royal icing
Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Pentru inceput se cern 200 g faina intr-un vas.

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate
Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Se folosesc ciuperci champignon albe sau brune, dupa preferinte.

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor