Cotletele de porc se taie cubulete si se prajesc in ulei.
Ciupercile taiate in diverse forme se calesc in putin ulei si pe deasupra adaugam sosul de telina.
Sosul de telina se prepara din 2 teline fierte si pasate pe care le amestecam cu 2-3 linguri de smantana, o lingurita de mustar si piper.
Intr-un bol adaugam cresonul taiat fasii, carnea, ciupercile cu sosul de telina, boabele de porumb si mazare si asezonam cu knorr dressing grecesc.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii