. Salata cu creson si cotlet de porc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4 cotlete de porc dezosate
  • - 8-10 ciuperci
  • - 100 grame de creson
  • - 2 teline
  • - smantana
  • - piper
  • - o lingurita de mustar
  • - boabe de porumb
  • - boabe de mazare
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Cotletele de porc se taie cubulete si se prajesc in ulei.

Ciupercile taiate in diverse forme se calesc in putin ulei si pe deasupra adaugam sosul de telina.

Sosul de telina se prepara din 2 teline fierte si pasate pe care le amestecam cu 2-3 linguri de smantana, o lingurita de mustar si piper.

Intr-un bol adaugam cresonul taiat fasii, carnea, ciupercile cu sosul de telina, boabele de porumb si mazare si asezonam cu knorr dressing grecesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor