Cresonul se spala si se rupe in bucati.
Pestele se prepara la gratar, condimentat in prealabil cu condimente pentru peste si cand este gata se marunteste.
Avocado si papaya se curata si se taie cubulete.
Cartofii se fierb in coaja in apa cu putin delicat si cand sunt gata se curata si se taie cubulete.
Se prepara un sos din smantana, mustar, patrunjel tocat marunt si piper si se adauga peste salata.Pentru o savoare si mai buna se adauga knorr dressing tzatziki.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii