. Salata cu creson si peste pangasius

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 grame de creson
  • - 2 bucati file de peste pangasius
  • - un avocado
  • - papaya
  • - zeama de lamaie
  • - smantana
  • - o lingurita de mustar
  • - piper
  • - jumatate de legatura de patrunjel
  • - 4 cartofi
  • knorr dressing tzatziki

Mod de preparare

Cresonul se spala si se rupe in bucati.

Pestele se prepara la gratar, condimentat in prealabil cu condimente pentru peste si cand este gata se marunteste.

Avocado si papaya se curata si se taie cubulete.

Cartofii se fierb in coaja in apa cu putin delicat si cand sunt gata se curata si se taie cubulete.

Se prepara un sos din smantana, mustar, patrunjel tocat marunt si piper si se adauga peste salata.Pentru o savoare si mai buna se adauga knorr dressing tzatziki.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise