1. Dupa ce ai facut sosul vinaigrette, ocupa-te de salata propriu-zisa. Taie felia de bacon si perpeleste-o intr-o tigaie de teflon, pana devine crocanta. Apoi pune-o pe o hartie absorbanta. Adauga crevetii in aceeasi tigaie si caleste-i la foc mediu spre mare, amestecand 3-4 minute, pana devin opaci si roz. Sareaza si pipereaza.
2. Spala si usuca salata verde. Pune deoparte frunzele exterioare si pastreaza-le doar pe cele din mijloc, de culoare verde deschis. Desfa-le in bucati mici cu mainile.
3. Amesteca intr-un castron salata cu bucatile de bacon. Pune sosul vinnaigrette si amesteca bine. Pune crevetii deasupra si serveste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii