Salata cu cus-cus si rubarba

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 grame cus - cus
  • 100 grame de rubarba
  • 12 rosii cherry taiate pe jumatate
  • 100 g branza feta maruntita
  • 3 linguri otet balsamic
  • 2 linguri ulei extravirgin de masline
  • piper negru proaspat macinat

Mod de preparare

Gatiti cus - cus-ul conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi lasati-l sa se odihneasca

Tineti la abur pana se inmoaie rubarba, dar este totusi ferma, cca 6 minute, scurgeti si lasati la racit.

Amestecati rubarba rupta fasii, rosiile si branza feta cu cus - cus-ul, adaugati ulei de masline, otet balsamic, sare si piper dupa gust, incorporati toate ingredientele si serviti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise