Gatiti cus - cus-ul conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi lasati-l sa se odihneasca
Tineti la abur pana se inmoaie rubarba, dar este totusi ferma, cca 6 minute, scurgeti si lasati la racit.
Amestecati rubarba rupta fasii, rosiile si branza feta cu cus - cus-ul, adaugati ulei de masline, otet balsamic, sare si piper dupa gust, incorporati toate ingredientele si serviti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii