Pe suprafata de lucru se face o "patura" din condimente si se tavaleste peptul de pui prin el. Se aseaza intre doua bucati de hartie de copt si se bate cu sucitorul din dotare. Ii aplicam cateva lovituri pe ambele parti, astfel vom injumatatii timpul in care acesta se va praji .Tigaia se pune pe foc, cand aceasta e fierbinte adaugam cele 3 lg de ulei, adaugam pieptul de pui si prajim cam 4-5 minute pe o parte si la fel si pe cealalta. Sau pana cand aceasta e gata. Cand e gata se pune pe o farfurie si se lasa la odihnit minim 10-15 minute. Pieptul de pui pregatit astfel va ramane suculent si nu va fi uscat in interior.
Cus cus-ul se pune la fiert, ceapa, ardeii si patrunjelul alaturi de sare si piper se maruntesc. Dupa ce cus cus-ul e fiert si strecurat aceasta se amesteca cu legumele maruntite si uleiul de susan ( acesta se pune dupa gust).
Iaurtul, castravetele, sarea, piperul si zeama de lamaie se amesteca si se serveste alaturi de salata.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii